Onze werkwijze

Uw vraag

Graag willen wij ingaan op uw vraag. Aan ons de taak om goed te luisteren. Wat wilt u uitbesteden? In hoeverre wilt u ontzorgd worden? Wat zijn uw ervaringen en ideeën? En wat kunnen wij daarin voor u betekenen. Wij leveren van single service tot full-integrated facilities.

 

Plan van aanpak

Na aanleiding van ons kennismakingsgesprek, waarbij uw vraag, wensen en ideeën zijn besproken, zullen wij een gespreksverslag maken waarin onze bevindingen, analyse en oplossingen worden verwoord. Vervolgens wordt een stappenplan gepresenteerd met een gedegen strategie om invulling te geven aan uw vraag. Als het raamwerk is afgestemd, wordt er een calculatie gemaakt.

 

Offerte

Het raamwerk is bekend. Nu wordt er aan de hand van een uitvoerige inventarisatie en plan van aanpak een transparante calculatie gemaakt. Deze zal in samenspraak met u worden beoordeeld.

 

Communicatie

Eén aanspreekpunt geeft een hoge mate van ontzorging. Met onze gebundelde ervaring, de keuze uit een groot aantal specialistische mensen uit allerlei disciplines is er al snel een passende match tussen uw en onze organisatie waar we mee van start kunnen.

 

Aan de slag

Gedurende het voorgaande proces is er een duidelijke basis gelegd voor een goede samenwerking. U heeft optimaal inzicht in de door u uitbestede disciplines. Tijd om de handen uit onze mouwen te steken. Wij gaan voor uiterste tevredenheid. Of het nu gaat om schoonmaakonderhoud, catering, groenvoorziening, afvalstroombeheer, hygiënesupply’s, bouwtechnisch onderhoud, receptiediensten of ongediertebestrijding.

We hebben alle tools in huis, zoals hoogwerkers, vloeronderhoud machines, hogedruk apparatuur en speciale gereedschappen. Daarbij letten onze medewerkers op kwaliteit, veiligheid, snelheid en doeltreffendheid. Onze flexibele opstelling, in combinatie met ons vakmanschap, is dé sleutel tot succes en tevredenheid bij de opdrachtgever.