Daarnaast kunnen voorraadaantastende insecten uw voorraden aantasten wat erg onprettig is. Ook zijn er bijtende insecten zoals bedwantsen die uw reputatie flink kunnen schaden. Kortom: plaagdieren kunnen schadelijk zijn voor zowel uw gezondheid als die van uw medewerkers en klanten, en uw voorraden en systemen.

De beste manier om een probleem te voorkomen, is om ervoor te zorgen dat het in de eerste plaats niet gebeurt. Wij zorgen voor adequate plaagdierbestrijding en preventie bij zowel bedrijven als particulieren. Facility Groep Nederland werkt met preventieve maatregelen om problemen met plaagdieren zoveel mogelijk te voorkomen. Helaas is het soms noodzakelijk om ze, op een verantwoorde manier, te bestrijden. Het succesvol bestrijden van plaagdieren is een specialistische klus. Wanneer de bestrijding niet goed wordt uitgevoerd, is de kans groot dat de plaagdieren terugkomen.

Facility Groep Nederland

Behandelt problemen met

  • Knaagdieren (o.a. muizen, ratten en mollen)
  • Bijtende insecten (o.a. bedwantsen, mijten en vlooien)
  • Kruipende insecten (o.a. kakkerlakken, kevers, mieren, spinnen)
  • Vliegende insecten (o.a. vliegen, wespen, motten)
  • Houtaantasters (o.a. houtwormkever en de huisboktor)
  • Vogelwering (o.a. meeuwen en duiven)

Digitale rapportages

Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers digitale rapportage d.m.v. ons Allscan kwaliteit-systeem. Allscan is een elektronisch rapportage systeem dat via een beveiligd account voor u bereikbaar is.

Kwaliteit

Op zoek naar een ongedierte­bestrijder?

Meer dan 150 organisaties vertrouwen ons het bestrijden van ongedierte in hun werk- en leefomgeving toe. En daar zijn we trots op!

Neem contact met ons op